Termékek Menü

Sam a Tűzoltó-Tűzoltóautó- Jupiter

Ár:
14.990 Ft
Cikkszám: 1063038
Szállítási díj: 1.490 Ft
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Várható szállítás: 2019. december 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Simba Sam, a tűzoltó – Delux Jupiter tűzoltóautó a bátor Sam tűzoltó csapatának legnagyobb, minden fontosabb eszközzel felszerelt járműve.
Jupiter Delux járművel száguld Sam és társa Penny szirénázva, hogy megfékezzék a tüzet és kimentsék a bajbajutottakat. Az autó felnyitható rekeszeiben szállítják a mentéshez szükséges eszközöket ( elsősegély doboz, fejsze,poroltó ásó,rádió adó-vevő). A jármű lámpái gombnyomásra világítanak és szól a sziréna, a tűzhöz érve a fülke tetején lévő gomb pumpálásával pedig valóban kispricceli a vizet. Ahhoz, hogy Sam a vízsugárral pontosan célba eltalálja a tűzfészket, a kosárral a megfelelő magasságba kell őt emelni. Mielőtt azonban Penny elkezdi felemelni, a járművet biztonságosan ki kell támasztani az oldalra kihúzható támasztó csápokkall. A tűzoltóautó elején egy csörlő található, ezzel tudja a csapat kihúzni a sárba ragadt autósokat.

A játék papírdobozának aljáról kivágható egy nyomtatott  kártya, mely a kis tűzoltó adataival kitöltve “valódi tűzoltó igazolványként” használható.

Gyártó Simba
Márka Simba
Kinek ajánljuk: Inkább fiúknak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!